A belgiumi támadó igazán jó évet zárt Olaszországban. Lukaku az Inter színeiben újra magára talált és 21 góllal segítette eddig csapatát.

Amikor pénteken megjelent a Seria A Team of The Season So Far, mindenki csodálkozott, hogy merre van Lukaku. A belga támadó 21 gólt szerzett idén, és újra régi formáját mutatta. A fórumokon el is indult a követelőzés, hogy adjanak Lukakunak is egy TOTSSF lapot. Megkaptuk, de elég vérszegényre sikerült.

Lukaku

A lap megszerzéséhez két csapatot kell összetennünk. Az egyik egy 84-es squad, míg a másik egy 87-es TOTW, TOTSSF vagy TOTWM játékossal. Az ára így durván 200 ezer környékén mozog, ami egy 95-ös játékosért elég jó. Kapott egy 99-es sprint sebességet, de mire felgyorsul, addigra kiugrom a boltba kenyérét, és megfőzöm a kávémat. A befejezési statjait kimaxolták, ami azért elvárható volt.

Erő csatárként megkapta a rövid passzokat is magasra és a vision se lett annyira rossz. Na de most jön, amit nem értek. 99-es Strength mellé egy 60-as Balance. Nem elég, hogy szegény úgy fordul, mint egy csuklós busz, még könnyen ki is billen az egyensúlyából.

 

Chem style esetében Engine, Artist, vagy bármi, ami dob a lehúzó statisztikáin jól jön. Egyszemélyes csatárnak szerintem nem lesz jó, és a mostani metába nem illeszkedik. Viszont, ha van mellette egy mobilis támadód, mondjuk egy TOTSSF Insigne, akkor ketten jól megoldják a saját feladatukat. A kapu előtt mindenképp egy állat.

Mit ajánlok? Ha Inter vagy Lukaku fan vagy, vedd ki, de ha a metát követed, akkor nem fog bejönni ez a lap.

Értem én, hogy nem agilis játékos, de legalább az egyensúlyából ne billentsék ki.

Ti megcsináljátok Lukaku lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×