Péntek 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkeztek Olaszország legjobbjai, azaz a Seria A TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Előző hét pénteken a Bundesliga TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. 2 játékost objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  A liga SBC picit késlekedett, de egy nagyon jó Witsel lappal gazdagodtak a német bajnokság szerelmesei.

Seria A TOTSSF

A töltőképernyőn néhány laprészletet megmutatott nekünk az EA, emellett a héten mi is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik azok a játékosok, akik szerintünk bekerülnek a Seria TOTSSF csapatába. A 99-es Ronaldoban biztosak voltuk, hiszen rengeteg FIFA pontot fognak költeni a játékosok csak azért, hogy kinyissák a portugált. Leginkább a Juventus, a Lazio, az Inter és az Atalanta csapataiból vártuk a legtöbb játékost, de a Cagliari és a Milan is ad szerintünk a keretbe egy-egy úriembert.

Seria A TOTSSF

A fórumokon ez a kép terjengett, mely szerint már előre kiderült, hogy kik lesznek a Seria A TOTSSF csapatának tagjai. A találgatásoknak vége és a leakek igaznak bizonyultak. Íme itt vannak Olaszország legjobbjai:

Objective útján Joao Pedro és Boga feloldható. Ezekről a játékosokról, és kiváltásukról még bővebben fogok írni!

A játékosok jövő hét péntek este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A WL-re holnap reggel 10-ig tudtok regisztrálni, ha szeretnétek megszerezni a Seria A TOTSSF Player Pickeket. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált Seria A játékos is várni fogja a grindolókat.

Te melyik játékost látnád szívesen a csapatodba?

×