A Season X-ben ismerkedtünk meg a Rift Beacon technológiával, aminek a lényege, hogy a használatával megváltoztathatjuk a pálya alakját.

A Chapter 2 Season 2 végéhez közeledve a tegnap érkezett v12.61-es frissítés rengeteg újdonságot hozott magával, akár tapasztalható, akár felszín alatti változásokra gondolunk.

A frissítés élesedése után természetesen bevetették magukat az adatbányászok és rögtön olyan dologra bukkantak, ami még a szezon finálé cinematic eseménye előtt aktiválódhat.

Rift Beacon

Aktivált Rift Tilted Town-ban

Akik már az első felvonás végén is játszottak, ismerhetik a Rift Beacon eszközök működését. A lényege, hogy az aktiválást követően megváltozik a helyszín, ahol aktiválódott. Így lehetséges, hogy a fenti képen egy vadnyugati település hangulatára hajazó kép látható a Tilted Town hatalmas épületei helyett.

A v12.61-es frissítés fájljai között újra feltűnt a Rift Beacon, ami nem is akkora meglepetés annak fényében, hogy már hetek óta tudjuk, valami nagy változás érinti majd a pályát az új szezonban.

POSSIBLE SPOILER, Rift Beacon meshes were added back (Via @TheBriteFuture)
byu/NomNomNomNation inFortniteLeaks

A hírhez hozzá tartozik, hogy több adatbányász is felhívta a figyelmet, könnyen elképzelhető, hogy a fájlok csak a szezonzáró miatt van szükség. Lehetséges, hogy az eszköz nem tér vissza, egyszerűen csak a finálé részese lesz, eszköze a nagy, már előre megjósolt pályaváltozásoknak.

A Fortnite Chapter 2 Season 2 május 30-án ér véget. A pályaváltozások mellett sok újdonságra is számíthatunk. Ha további Fortnite híreket olvasnál, kattints erre a linkre.

Ti várjátok már a finálét?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×