Végre tudjuk a pontos dátumot és időpontot a Doomsday eventhez, miután a visszaszámláló végre megjelent a játékon belül is.

Lassan a végéhez ér a Fortnite eddigi leghosszabb szezonja, a Chapter 2 Season 2. Ez az időszak tényleg tele volt tömve minden jóval. A játékosok frakciókhoz csatlakozhattak, NPC ügynökökkel vívhattak harcot és a pálya változásai is mindig sok újdonsággal szolgáltak.

Bár tényleg szórakoztató és tartalmas volt a szezon, egyszer minden véget ér. Nem lesz ez másképp most sem, az Epic pedig már el is kezdte felvezetni az utolsó nagy dobást.

Érkezik a Doomsday

A Doomsday május 30-án érkezik el, egészen pontosan este 8 óra 5 perckor. A fejlesztők sok apró jelet eldugtak a pályán, hogy a játékosok addig is megpróbálhassák kitalálni mi fog történni.

Addig is a The Agency körül megjelentek a rejtett csapóajtók a víz alatt, melyek bár nem nyílnak ki, egyértelműen reagálnak a játékosok közeledésére.

Az összes eddigi jel, az újak is egy irányba mutatnak: valami történni fog a víz alatt, vagy oda fog kerülni. Már korábban is volt pletyka róla, hogy a pálya jelentős része elvizesedhet, sőt a Travis Scott koncert alatt még az előző helyszín is megjelent mélyen a mostani térkép alatt.

Ti várjátok már, hogy kezdődjön az új szezon, vagy van még elérendő cél ebben a felvonásban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×