Végre megjelent a várva-várt Minecraft akció-RPG, a Minecraft Dungeons! Ha te is gondolkozol azon, hogy megvedd-e, jó helyen jársz, nézd meg tesztünket!

Még 2018-ban jött a bejelentés, hogy a Mojang egy Minecraft világában játszódó akció-RPG-n dolgozik. Két évnyi várakozás után végre kézbe vehetjük a Minecraft Dungeons-t, és kipróbálhatjuk, hogy tartja-e magát azokhoz, amiket ígért.

A játék nem teljes árú AAA cím, ami azt jelenti, hogy a szokásos 60 euró helyett csupán 20 euróért, azaz kb. 7000 Ft-ért behúzható. A kérdésünk ebben a tesztben az, hogy megéri-e ennyit kifizetni ezért a játékért, vagy jobb egyelőre elkerülni?

Körbejárjuk a megvalósítást, a játékmenet különböző elemeit és a sztorit is.

Nézzük tehát, mit kapunk a pénzünkért, ha megvesszük a Minecraft Dungeons-t!

 

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, ahol rengeteg hasonló tartalmat találsz a jövőben is!

Ti megvettétek a játékot? Hogy tetszik? Írjátok meg nekünk kommentben!

Összefoglalás

VIDEÓ: Megéri-e megvenni a Minecraft Dungeonst? – Leteszteltük!


Szerzői értékelés

6

Gyönyörű látványvilág

Sima irányítás

Kedves apróságok

Nagyon rövid sztori

Kis választék a tárgyakban

Kis választék a szörnyekben

Úgy általában szegényes választék mindenben

Olvasói értékelés

3

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×