Egyetlen felhasználónak köszönhetően meredeken zuhanni kezdett a TikTok applikáció Google Play értékelése. Mostanra kezd helyreállni.

A TikTok kétségkívül napjaink egyik legnépszerűbb alkalmazása, melyet előszeretettel használnak a világ minden táján. Még olyanok is vannak, akik igen jól megélnek a TikTok népszerűségből. Most azonban tiktokzatos módon egyetlen éjszaka alatt zuhant be az app népszerűsége.

Ez pedig egy indiai felhasználónak köszönhető, aki savas támadásról készített kamuvideót, amit a TikTok nézői nem igazán kedveltek (errefelé). Milliók kezdték el negatívan értékelni az alkalmazást a Google Play áruházban.

Egyetlen éjszakai alatt 4,5-ről 1,2-re csökkent az app értékelése – írja a BBC.

 

Faizal Siddiqui bocsánatot kért – Kép forrása: BBC

Faizal Siddiqui videóján egyébként az látszik, hogy a srác savval fenyegeti meg barátnőjét, aki el akarja hagyni. Majd le is önti az arcát, ám mint kiderült csak vízzel. A lányt úgy sminkelték, mintha igazi sérülései lennének.

Persze a jelentések után a videót mindenhonnan törölték, ám ez nem volt elég a közösségnek. Felmentek tehát a Google Play áruházba és elkezdték lehúzni az appot. A Google egyébként igyekszik törölni a videó után kapott negatív értékeléseket, mivel azokat egyértelműen a videó hatásának tudják be.

Jelenleg így néz ki az értékelés:

Kép forrása: Google Play

Szerinted jogos, hogy az appot húzzák le egy felhasználó videója miatt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×