A német labdarúgó-bajnokság, bár zárt kapuk mögött, de újra elindulhatott. A szünet utáni teljesítményt Man Of The Match lapokkal díjazta az EA.

Aki nem a fehéroroszországi labdarúgó szerelmese, valószínűleg nagyon hiányolta már a top futballt. Sajnos a koronavírus miatt a nagyobb ligák mind szünetet rendeltek el és az összes meccset felfüggesztették. Egészen most hétvégéig, hiszen újraindult a német Bundesliga.

Múlt héten már megkaptuk a szezon legjobb játékosaiból álló pakkot, amit a mai nap már red pickből ki is szedhettetek. Ezek mellé most egy újabb adag játékost kaptunk, hiszen a hétvégi teljesítményt is díjazta az EA. A meccs emberei a szokásos Man of The Match narancssárga lapjaival gazdagodtak. Ugye ezeket elsősorban a kupa teljesítményért szokta osztogatni a kiadó, azonban most a bajnoki forduló után is adott ki egy csokorral.

A lapok mellett újraindultak a Headliner lapok számlálói is. Továbbra is, ha egy játékos csapatának sikerül 4 egymás utáni győzelmet összehozni, a Headliner lapja a játékosnak plusz egy értékkel gazdagodik. Ezenfelül, ha bármilyen speciális lapot kap az illető, a Headliner lap is vele együtt emelkedik. Aki még megtartotta Plea-t, annak hamarosan már egy 88-as francia fog visszanézni a soraiból.

Bundesliga

Ne lepődjetek meg tehát, ha ilyen játékosokra bukkantok, mert a Bundesliga Man of the Match lapjai megszerezhetők a csomagokból. Az objective vadászatra még van egy kis időtök, ha szeretnétek Sabitzer és Dilrosun lapját a soraitokban látni, de siessetek, hiszen holnap már érkeznek az olasz fiúk.

Nektek hiányzott az élő foci?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×