A tesztszerveren már egy hete próbálgathatjuk az újításokat, de szerdától már az éles szerveren is bizonyíthat a Ranked.

A változások pontos listáját új skinekkel, fegyverek és mapok átalakításával már a tesztszerverre való megérkezéskor végigvettük. Szerdától azonban mindenki számára élesednek az újítások így érdemes ismét végigfutni a 3 legfontosabb dolgot.

 

PUBG Ranked mód

A ranked némileg különbözik majd az eddig megszokott, normál Battle Royale módtól. Javították a loot mennyiségét és minőségét, nincsenek vörös zónák, és a motoros sárkányrepülőt is kivették. Továbbá fontos, hogy nem lehet majd mapot választani.

5 Ranked meccs után kapunk rangot, a rendszer számításba veszi a killeket, assistokat és a végső helyezéseket. Ezek alapján alakul majd a végleges rangunk.

PUBG botok

Kizárólag a normál játékmódban lesznek elérhetőek, megölésük ugyanúgy beleszámít az achivementek elérésébe. A botok továbbra is csak az egyszerűbb funkciókra képesek, tehát kihajolni, ugrani, mászni vagy gránátokat használni még nem tudnak.

Új Anti-Cheat megoldás: SMS hitelesítés

Régiótól és platformtól függően a játékosoknak meg kell erősíteniük a felhasználói fiókjukat egy SMS kóddal, mielőtt beléphetnének egy ranked mérkőzésbe. Ha pedig a készülék, amivel aktiválni akarjuk a fiókot, bannolva van, akkor az aktiválandó fiókot is bannolják.

Azaz egy telefonszámhoz nem tartozhat több ezer account.

A hitelesítés nem vonatkozik majd sajnos a casual meccsekre, így akik ranked előtt gyakorolni szeretnének, vagy csak játszani egy laza meccset, ugyanúgy kaphatnak továbbra is csalókat.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×