A jelenleg Anderlechtben futballozó Samir Nasri nagyjából bármilyen játékost meg tud venni magának. Látva, hogy mennyit költött rá, nem is csoda.

Egy újabb profi labdarúgóval akadtak össze a játékosok Weekend League-ben. Ezúttal Samir Nasri, az Arsenal és Manchester City egykori focistája volt az ellenfél. Elnézve az előző és mostani csapatát, jó sok FIFA pontot beleölt a játékba.

during the Barclays Premier League match between Arsenal and Manchester City at Emirates Stadium on March 29, 2014 in London, England.

Először Nasrival idén februárban találkoztak. Akkor ezt a csapatot sikerült összekaparnia:

I wonder if there is anything left from Nasri’s wages? from r/FIFA

A 11 játékosból 9 ikon, egy darab 99-es Van Dijk és persze szerényen saját maga. Az is érdekes, hogy minden ikonja Prime Moments lap, tehát a legjobb változat az ikonok közül. Az akkori keret jelenleg 22 millió FIFA zsetont ért. Úgy tűnik, nem volt elégedett a legendák hadából összeverbuvált alakulattal, így év végére változtatott a csapaton. Persze a saját 99-es lapja itt se maradhatott ki, de a Prime Moments Lapok helyére új játékosok érkeztek.

Just played Samir Nasri in WL and beat him 2-1 🙂 from r/FIFA

A mostani csapata közel 38 millió FIFA zsetonba kerül, amibe ugye a saját lapja nem szerepel. Beújított egy Prime Moments Ronaldo, és Eusébio kombóra, valamint érkezett Neymar és Mbappé is. A védelmet a LaLiga TOTSSF játékosai alkotják. A szerencsés ellenfél örülhetett, hiszen ezt a csapatot is képes volt lenyomni 2:1-re. Nem tudom, hogy pontosan mennyi pénzt ölt bele a játékba, de belőle nem nézem ki, hogy szét tradelte volna magát.

Szerinted Nasri hány luxuskocsit adott el, ezért a keretért?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×