Péntek 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkezett a LaLiga TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Előző hét pénteken a PL TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. 2 játékost objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  A szerdai garantált csomag, és csütörtöki rewardok után sokan váltották át PL csapatra, így a market rendesen felborult. Ezen a héten a LaLiga érkezik.

laliga

A tegnapi töltő képernyőn néhány laprészletet megmutatott nekünk az EA. Egy francia játékos már biztos lesz a keretben, valamint egy 97-es játékos is csatlakozik a FUThoz. Sokan úgy gondolják, hogy a francia lap Griezmann-t, vagy Benzemát takarja, de még akár Varane vagy Fekir is lapulhat az anonim kártya mögött. Egy előzetes leak alapján Santi Cazorla biztosan ott lesz a szezon csapatában.

LaLiga

A találgatásoknak most azonban vége, hiszen itt van és megérkezett a legújabb szezon csapata! A LaLiga TOTSSF teljes kerete:

Objective útján Regulión és Mariano feloldható, SBC-be pedig Saúl érkezett. Ezekről a játékosokról, és kiváltásukról még bővebben fogok írni!

A játékosok jövő hét péntek este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A WL-re holnap reggel 10-ig tudtok regisztrálni, ha szeretnétek megszerezni a LaLiga TOTSSF Player Pickeket. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált LaLiga játékos is várni fogja a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Te melyik játékost látnád szívesen a csapatodba?

×