Tegnap este megérkezett a sokak által várt garantált PL TOTSSF SBC. A követelménye és megjelenése rendesen felforgatta a piacot.

Szokásosan 7 órakor adta ki az EA a legújabb tartalmát. Sokan csütörtök estére várták, de már szerdán megérkezett a garantált PL TOTSSF SBC. Mivel a legrosszabb játékos értéke is 88, így számítani lehetett arra, hogy magas követelménnyel fog érkezni a csomag.

A csomaghoz egy 88-as squad és egy TOTSSF lap kell. Nagyon sok játékos mindent beáldozott azért, hogy az SBC-t elkészítse, így nagyon sok lapot áron alul kezdtek értékesíteni a játékosok. A meta lapok mellett a PL játékosok is hullámvölgybe kerültek. Son-t például már 64 ezerért el tudtuk hozni PS-en. Most már 78 ezerért simán el lehet passzolni.

Son tegnap esti ára

Ugyanez a helyzet Manéval, Kantéval és az összes Premier League játékossal. Ráadásul, mivel sokan szeretnék beépíteni a FUT Champs vagy garantált játékost, így a PL focisták utáni kereslet még jobban megemelkedett.

100 ezer helyett, 75 ezerért is beszerezhető volt Kanté PS-en!

Aki időben kapcsolt, az jól megszedhette magát most zsetonnal. A pánik eladások és a várakozás megtette hatását, és egy sima Sonnal is 10 ezer zsetont szerezhettünk laponként. Az SBC fodderek is jól mentek, hiszen Godin, Piqué és a többi magas értékű játékos is kelendő lett az SBC miatt.

Son vásárlásom tegnap estéről Hunter Chemyvel.

Érdemes tehát figyelni jövőhéten is ezekre, mivel várjuk a többi liga garantált SBC-jét, és pillanatok alatt megszedhetjük magunkat zsetonnal, amiből pedig rendesen fejleszthetjük a csapatunkat. Remélem azért jót nyitottatok a garantált PL TOTSSF pakliból.

Ti kihasználtátok a tegnapi áresést?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×