Törökországból Portugáliába látogatunk, ahol a Liga NOS délceg fiaival találkozhatunk. Innen is kapunk egy kezdő 11-et, de kik  a legesélyesebbek?

Hétfő van. Mehetek a boltba új kontrollerért a Weekend League után. Zsebelhetem be a Squad Battles Rewardokat. Várhatom az esti új Team of The Season So Far keretet. Ezúttal a portugál bajnokság, azaz a Liga NOS csapata látogat meg minket, hogy tönkre tegye a csütörtöki player pickjeinket. Lássuk, hogyan is muzsikáltak idén.

Az ibériai félszigeten két csapat nagyon szoros csatát vív a bajnoki címért. Az egyik a Benfica, másik pedig a Porto. Összesen 1 pont a különbség kettejük között, szóval még bármelyikük megnyerheti a bajnokságot. Ennek apropóján valószínűleg a két csapat fogja kölcsönözni a legtöbb játékost idén, de azért egy Braga vagy Sporting játékos is simán beköszönhet:

A kapuba mindenképpen a görög Vlachodimos szerepel, aki 24 meccs alatt mindössze 14 gólt kapott. Elképesztő teljesítmény, amely javarészt neki is köszönhető. A védelemben Pepe mellé érkezhet, Ruben Dias, Marcano, Corona és Alex Telles. Igen, Corona Ricardo Pereira átigazolásával már jobbhátvéd posztra került, így a speciális lapját is ide várom.

Liga NOS

Középpályára érkezhet Rafa és Pizzi a Benfica két szélsője, akit Gabriel tesz teljessé. Meg minden boardos nyitás ura Danilo Pereira. A csatársorba Paulinho, Vinícius kerülhet, akik ebben a szezonban termelték magukból a gólokat.

Liga NOS

A legmagasabb értékkel valószínűleg Alex Telles fog rendelkezni, aki egy 93-as vagy 94-es lapot fog kapni. A játékosok mellé persze új feladat is jön, így ha segítség kell hozzá, nézz vissza holnap. Este 7 órakor pedig érkezik a Liga NOS.

Alex Telles be fog férni a kezdődbe?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×