Minden héten újabb középpályást kapunk az EA-től. Ndidi és Saúl után megérkezett Axel Witsel is, aki a német középpályákat teszi teljessé.

A Bundesliga TOTSSF eseménye nem lehet teljes SBC játékosok nélkül. Vasárnapra virradva már kettő is várt minket, melyből az egyiken igen megakadt a szemem. Itt van Axel Witsel Flashback lapja.

Witsel a 2019-es TOTS lapját válthatjuk ki SBC formájában, ami bevallom ár/érték arányban igazán kiváló. A Futbin szerint jelenleg 142 ezer PS-en, 138 ezer Xboxon, de persze egy csomó objective játékost beledobhatunk és máris olcsóbb lesz.

A kártya elkészítéséhez egy 84-es és 85-ös Squadra lesz szükségünk és egyikhez se kell TOTW vagy TOTWM lap. Na de nézzük a lap esszenciáját, a statokat.

4 csillagos gyengébbik láb trükk mozdulatok. Jobb lábas, 186 centis védekező középpályás, Medium/High Workrate mellett. Már ezek is igen impozáns statisztikák egy védekező középpályásnak, ráadásul a FUTMAS lapjáról is sok jót hallottam. Gyorsulása picit alacsony, sebessége nem vészes. Támadó statjai szerintem erősek, így ha néha feljebb kell lépjen, akkor se kerül akkora problémába. Passzai majdnem kiválóak, beadások nem az erőssége. Reakciója, Ball Controlja nagyon jó, ahogyan a védekező, és physicality statjai is. Engine chemy-vel pedig az alacsony balance-on is tudunk javítani.

Witsel

Engine chemy hozzáadása után.

Nagyon szimpatikus úriember ráadásul bitang jó statokkal jó áron.

Mit ajánlok? Szerintem ennyiért egy ilyen védekező középpályás nagyon jó! Ha nincs pénzed, drága kártyákra ez tökéletes addició lesz a csapatodba. Ráadásul zöld linket ad az összes Dortmund TOTS játékoshoz.

Szerintem érdemes beszerezni, ráadásul nem is drága, és úgyis rengeteg fölösleges lap csücsül a klubunkban. Ha esetleg segítség kell a feladatokhoz, útmutatót itt találtok.

Ti kiváltjátok Witsel lapját?

×