Az EA minden profi játékos tornagyőzelmét speciális lappal jutalmazza. James Maddison nyerte az ePL Invitational legutolsó versenyét.

A TOTSSF alatt nem panaszkodhatunk, hogy nem kapunk elég kártyát az EA-től. Minden játékos különböző dolgok miatt tüntet ki a kanadai cég. James Maddison a torna győzelméért kapott speciális lapot.

A Leicester City angol támadó középpályása kimaradt a Community és a Premier League szezon csapatából is, ám most egy viszonylag erős SBC-vel köszönt be hozzánk.

Maddison

A lap elkészítéséhez 3 csapatot kell összeverbuválnunk. Egy 83-as TOTW vagy TOTWM lappal, egy 84-es és 85-ös Squad. Az ára mostani árállás szerint 197 ezer, de az este folyamán még lejjebb mehet az ára. Statjaira ránézve egy egész erős támadó középpályással gazdagodunk. Igen, sajnos máshol nem tudjuk bevetni, mivel High/Medium Workrate nem segít a védekezésben és a defenzív statjai sem segítik ezt elő. 4 csillagos Skill és 4 csillagos gyengébbik láb. Nem rossz, de középre azért szükségünk lehet az ötödikre is.

Maddison

Chemy-ben az Engine segítségével egy nagyon jó karmestert faraghatunk, aki szinte maxos Balance, Ball Control és Dribbling statokat kap. A passzairól ne is beszéljünk, hiszen mind láthatjuk, hogy milyen pofásak lettek. Staminával is bírja, szóval egy igen összetett játékosról beszélünk. Ha a befejezésen javítanánk, akkor pedig jöhet a sniper. Kicsit kevés az Agression, Reaction és Strenght statja, ezek azért néha fájhatnak.

Mit ajánlok? Ha van egy Jamie Vardy TOTSSF lapod, tökéletes linket ad hozzá, és jó áron jutsz egy erős CAM-hoz. Ha más pozícióra kell ember, akkor ott van jobb alternatíva is.

Én Vardy miatt kiszedem és mert ki szeretném próbálni.

Ti beszerzitek Maddison lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×