A játékosok nem csak a pályán nyújtott teljesítményükért, hanem azon kívüli cselekvéseikért is kaphatnak speciális lapot. De Gea koronavírus elleni küzdelméért tiszteleg az új lap.

A héten már részesültünk egy PL objective játékosban. Laporte új lapja a torna győzelmére reflektált, most De Gea kap egy hasonló kártyát. A spanyol kapus 300 ezer euróval támogatta Madrid városát a koronavírus elleni harcban.

A Manchester United hálóőre már a karácsonyi FUTMAS promóció alkalmával is kapott egy lapot, de azóta nem igazán ért el több speciális kártyát. Péntek reggel durván 141 ezer zsetonba kerül kirakni piacról. Az elkészítéséhez egy 83-as és 85-ös csapat kell, egy-egy TOTW vagy TOTWM játékossal.

de gea

A karácsonyi kártyájához képest, minden értéke pontosan kettővel nagyobb. A 90-es összérték helyett, így 92-essel rendelkezik már ez a kártya. A kapus teljesítménye szerintem a játékban mindenkinek szubjektív. Sajnos ezen a poszton mindenkinek van egy kedvence, akiben bízik.

Mit ajánlok? Ha a De Gea a kedvenc kapusod, és eddig is a FUTMAS lapot használtad, és úgyis tudod, hogy senki másra nem cserélnéd le, hajrá vedd ki.

Ez olyan, mintha én egy Buffont látnék SBC formájában csak a tisztelet és a gyerekkori rajongásom miatt venném ki. Ha a Unitednek szurkolsz akkor ez az SBC neked szól. Ha csapatépítésen gondolkozol, akkor inkább csapj le egy másik kapusra, úgyis a TOTSSF-fel megszaporodott a számuk.

Te tematikusan építed a csapatod?

×