Az EA-nek sürgősen orvosolnia kell a Weekend League párosításáért felelős algoritmust. Sok baj van a FIFA 20-al, de ha még a hétvégi torna is elszáll, nem igazán marad ok, hogy tovább játszunk a játékkal.

Rendszeresen számolunk be róla, hogy milyen, a játékot teljesen játszhatatlanná tevő hibák buknak ki a FIFA 20-ban. Közben sajnos az EA hozzáállása nem javul, a kommunikációjuk a nullával egyenlő és javítani sem akaródzik nekik a hibákat.

Május első hetében írtunk nektek az akkori 5GB-os frissítésről, ami kvázi semmit nem csinált a játékkal a rengeteg tárhelyért cserében sem. Ugyan bekerült a kódba egy kapcsolati állapotot monitorozó funkció, ettől viszont nem lesz jobb a játék és még csak nem is elérhető mindenki számára.

Nem újkeletű probléma a szerverek állapota sem.

Most újabb kínos részlet derült ki

Rengeteg panasz érkezik a játékosoktól arra, hogy a Weekend League-ben egyszerűen képtelenek olykor meccset nyerni, akár 6-7 találkozó is eltelik úgy, hogy a labda közelében nincsenek. Ez persze betudható a rossz formának is, amikor viszont ez rendszeressé válik, ott valami nem stimmel.

A matt-147 nevű felhasználó töltötte fel a következő képet a Redditre, amin jól látszik, hogy teljesen más szintű játékosok ellen sorolta össze a játék.

EA please fix the Matchmaking system!! This is a not acceptable at all!!!! from FIFA

 

Matt 27-0-ban volt, mikor a fent látható 3 ellenfelét megkapta, így pedig nem meglepetés, hogy meg is szerezte a 30-0-ás hétvégét. Régen ez nagy számnak számított volna, mostanság azonban példátlanul sokan érik el, lassan teljesen elértéktelenedik.

Az EA-nek sürgősen lépnie kell az üggyel kapcsolatban, másképp a Weekend League is az értelmét veszti kompetitív szempontból. A gyenge játékosok pofozózsáknak vannak használva, míg a jobbak simán 30-0-ba rakják magukat.

Nektek volt hasonló negatív vagy pozitív tapasztalatotok a Weekend League-ban az elmúlt időszakban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×