Most már élőben követhetjük, hogy mennyire rossz a kapcsolatunk Weekend League közben.

Hosszú ideje probléma az Ultimate Team-ben, hogy az ellenfelek között rossz a kapcsolat, megszakad a meccs, vagy épp a menüig sem sikerül eljutni. A FIFA 20 sajnos élen jár ebben, minden korábbi résznél több gond van idén, bár ehhez a koronavírus okozta helyzet is nagyban hozzájárul.

Tűzoltás vízipisztollyal

Már a FIFA 16-ban sem volt könnyű az élet.

A szerverproblémákkal csak részben tudnának bármit csinálni a fejlesztők. A játék kódjában bizonyos optimalizációt lehetne és kellene is végezni, ez azonban csak az egyik fele. Sajnos a feladat másik része az EA-re vár, nekik kellene ugyanis több kiszolgálót a játék mögé állítani, hogy ki tudják szolgálni a játékosokat.

Sajnos azonban úgy tűnik, az optimalizáció is elmarad, helyette mással foglalkoznak a fejlesztők.

A legutóbbi, közel 5 GB-os konzolos frissítésben hiába is vártunk érdemi javulást, inkább csak provokációt kaptunk a fejlesztőktől. A kódhoz nem sikerült érdemben hozzányúlni, viszont mostantól legalább élő statisztikákkal figyelhetjük majd, hogy mennyire rossz a kapcsolatunk az ellenfelünkhöz és a szerverhez. Ráadásul mindezt 5 GB szabad helyért cserébe.

Ez a szolgáltatás sem jött ki globálisan, egyelőre csak a játékosok egy része kapcsolhatja be ezt a funkciót. A fejlesztők arra hivatkoznak, hogy amikor elég visszajelzést gyűjtöttek össze, mindenkinek elérhetővé teszik a kapcsolatfigyelő funkciót. A játék ezen szakaszában igazán érkezhetett volna egy érdemben segítő update, de csak egy kísérletet kaptunk.

Nem lett tehát jobb a játék, de legalább most már látjuk, hogy mennyire rossz.

Ti is küzdötök a FIFA 20 Ultimate Team kapcsolati problémáival?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×