Fontos frissítés érkezett, melyben a közelmúlt legsúlyosabb hibáit javították ki a fejlesztők. Nincs több „Pure server” hibaüzenet és elmaradó HEG sebzés.

Ugye mindenki emlékszik még? Szinte pontosan egy hete ütötte fel a fejét a játékosokat zaklató „Pure server” hiba. Lényegében arról volt szó, hogy a CS:GO nem engedett csatlakozni minket a hivatalos Matchmaking szerverekhez.

Így tehát egy jó ideig játszani sem tudtunk.

Új console parancs a Pure server hiba ellen

A kritikus hibára persze a Valve is egyből reagált: „A Pure server hiba most azokat a játékosokat rúgja ki, akik a játék memóriájába olyan fájlokat töltenek be, melyek nem szerepelnek a játékszerver fájlrendszerében”. Hivatalos megoldást ugyanakkor nem adtak a játékosoknak, akik így maguk törölgették a játék mappájából a felesleges elemeket.

Most azonban megjött a megoldás, egy új console parancs képében. Az „sv_pure_allow_loose_file_loads” ugyanis mostantól magától elbírálja, szükségesek-e a hivatalos fájlrendszeren kívüli elemek betöltése. Ha hivatalos szerverre szeretnének felcsatlakozni, ezeket egyszerűen figyelmen kívül hagyja a szerver, és szépen betölti a játékot. Vagyis még törölni se kell majd őket ennek a megoldásnak hála. Szép munka Valve, de tényleg!

Megoldották a gránátok sebzését is

Visszatérő probléma volt a játékban, hogy bizonyos felületeken nem okoztak sebzést a gránátok. Például a lépcsőfokokban elakadó HEG sebzését 0-ra tudta csökkenteni a lépcső, még akkor is, ha az ember mellett robbant fel. A „Pure server” bug mellett most ezzel is leszámolt a Valve, így összességében tényleg egy extra hasznos frissítést kaptunk.

A frissítések teljes listáját a hivatalos oldalon találjátok, az Update mérete 85 MB.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×