Több CS: GO játékos arról számolt be, hogy az 1.37.5.0 frissítés után nem tud csatlakozni a hivatalos matchmaking szerverhez. Szerencsére van megoldás.

A CS:GO legújabb frissítése csak tegnap jelent meg, ám állítólag a játékosok egyre több csatlakozási problémával küzdenek. A hivatalos szervereken a matchmaking több esetben nem működik, a játék kidobál. A frissítés ugyanis megváltoztatta azt, hogy a szerver hogyan olvassa be a játékosok egyes játékfájljait. Ha ebben eltérést lát a szerver, egyszerűen kirúgja a játékosokat.

„Az sv_pure szerverhiba most azokat a játékosokat rúgja ki, akik a játék memóriájába olyan fájlokat töltenek be, melyek nem szerepelnek a játékszerver fájlrendszerében” – írta a Valve a frissítésben.

Mindez az alábbi hibaüzenethez vezet.

Sajnos, ha valaki így indít Rankedet és kidobja a szerver, az bizony rank veszteséggel jár. Szerencsére azonban van megoldás. Egy Twitter felhasználó, „Gabefollower” szerint néhány játékfájl törlése megoldja a jelenséget. Egyes mappák ugyanis befolyásolhatják a szerverkapcsolatokat.

Hogyan oldd meg a problémát?

Windows rendszerben keresd meg a Program Files (x86) > Steam > steamapps > common > Counter-Strike Global Offensive > csgo mappát, majd töröld az alábbi mappákat:

  • shaders
  • materials
  • models
  • sound
  • scripts
  • particles

Ezután ellenőriztesd a játékfájlokat a Steam-en a CS:GO > Properties > Local Files menüben.

 

Amennyiben ez sem oldja meg a problémát, érdemes felvenni a kapcsolatot a Valve Support-tal. A fejlesztők ugyanis várják az sv_pure problémákkal kapcsolatos leveleket, hogy segítsék a játékosokat.

Ha problémád van, írj e-mailt a [email protected] címre, „sv_pure kick” tárggyal. Ne felejtsd el a levélben megadni a profilod linkjét, és hogy milyen hibát tapasztalsz pontosan, így a Valve könnyebben tud segíteni.

Amíg a Valve nem oldja meg egy javítással a problémát, ez az egyetlen módszer, ami célravezető lehet. Reméljük a Valve mielőbb kiad egy frissítést.

Te találkoztál az említett problémával?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×