A LaLiga TOTSSF alkalmával újabb játékosokat kaptunk. Ezúttal Mariano a Real Madridtól és Reguilón a Sevillatól azok, akiket a klubunkhoz adhatunk.

A TOTSSF harmadik hetén a spanyol első osztályon volt a sor. A védelembe bitang lapok érkeztek, melyhez most újabb játékosokat szerezhetünk. Viszonylag könnyen magas ratinggel rendelkező, de akár beépíthető játékosokat is kaphatunk. Így szerezd meg Mariano és Reguilón lapját:

A TOTSSF Moments játékos ezúttal Mariano, aki a Real Madridban játszik. Általában ezeket a játékosokat könnyebb kifarmolni, hiszen nem kötelező Rivals meccsen szenvedni, hanem elég a gép ellen tolni párat. Most egészen pontosan 6 mérkőzésre lesz szükség:

Mariano:

  • LaLiga Liftoff – Lőj legalább 3 gólt, 2 különböző Squad Battles vagy Rivals meccsen LaLiga játékosokkal. Nehézség: Professional.
  • Magic Mariano – Lőj gólt Finesse lővéssel (R1+kör, RB+B), 6 mérkőzésen olyan játékossal, akinek legalább 4 csillagos a gyengébbik lába (WF). Nehézség: World Class.
  • Physical Forward – Lőj gólt, és adj gólpasszt 4 különböző Squad Battles vagy Rivals meccsen, akinek legalább 80-as az alap Physicality statja. Nehézség: World Class.
  • Clean Sheet Succes – Nyerj legalább 2 góllal úgy, hogy nem kapsz gólt a mérkőzésen. Squad Battles minimum World Class nehézség, de Rivals is jó.

Mariano

Reguilón:

  • Castilla Creator – Adj gólpasszt Trough Ball átadással ( PS: háromszög, X1: Y), 2 különböző Rivals mérkőzésen spanyol játékossal
  • Defensive Delivery – Adj gólpasszt 3 mérkőzésen LaLiga védőkkel.
  • Scoring Spaniard – Rúgj gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B) 4 különböző mérkőzésen, olyan spanyol játékossal, akinek a rosszabbik lába maximum 3 csillagos.
  • LaLiga Lightning – Rúgj gólt és adj gólpasszt 8 különböző Rivals győzelmen LaLiga játékossal, ahol a játékos Pace értéke minimum 86-os.

Mint látható, Reguilón egy picit nehezebb, de egyáltalán nem vészes. LaLiga védőket érdemes szélsőként játszatni, vagy szögletrúgásnál egy jobb rugóval elvégezni. Nekem így lett meg hamar az objective. A Scoring Spaniard, LaLiga Lightning, Castilla Creator feladatokhoz Rodrigo arany kártyája, vagy Inaki Williams bármely lapja tökéletes. Ha Dembélét is beépíted, akkor párhuzamosan a Magic Mariano küldetést is tudod csinálni.

Mariano péntekig, Reguilón pedig még 12 napig kiváltható, szóval van még idő az elkészítésre. Ha beépíteni nem is Foddernek tökéletes.

Te megszerezted már őket?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×