Készülj fel a jövő héten induló új szezonra, ezúttal teljesen újfajta játékmód érkezik majd az Apex Legends-be!

A múltkori gameplay trailerből már nagyjából sejteni lehetett, hogy jön egy új játékmód az Apex Legends-be, de most ahogy közeledik a keddi rajt, egyre többet meg tudunk róla.

Ahogy az előzetesben Loba is elmondta, a „Broken Ghost” keresése lesz a fő feladatunk, eköré szerveződik a season quest. Ennek alapeleme a Treasure Packok gyűjtése: ezeket a normál meccseken a ládákból gyűjthetjük majd, mint minden fegyvert és felszerelést. Ezeket azonban nem a hátizsákunkba pakoljuk, hanem a meccs után a lobbiban kapunk érte jutalmat: crafting metalt, battle pass XP-t vagy Apex Packokat.

 

Naponta csak egy ilyen packot nyithatunk ki, azaz ha meccs közben találunk egy másodikat, arról érdemes értesíteni a csapattársakat. Ha egy héten öt napon át nyitogattunk Treasure Packokat, akkor elérhetővé válik számunkra a Weekly Hunt, az Apex Legends új PvE játékmódja.

Ebben visszatérhetünk a Kings Canyon éjszakai változatára, és itt segíthetünk Lobának megtalálni az elveszett ereklyéket – és valószínűleg itt lövöldözhetünk majd Prowlerekre is. Minden sikeres hunt után megtudhatunk egy újabb részletet a season történetéről, és egy exkluzív fegyverdíszt is kaphatunk.

Ha valaki lemarad a treasure packokkal, akkor 25 Apex Coin/db áron utólag is megveheti őket az előző napi packig.

 

Ti belevágtok majd a kincskeresésbe Lobával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×