Bár adatbányászok több esetben is azt sejtették, a fejlesztők most tisztázták: nem jön új fegyver az 5. évadban. Újdonság viszont lesz bőven.

Már csak napok kérdése, és elindulhat az Apex Legends 5. évada. Tegnap pedig egy teljesen új gameplay előzetes látott napvilágot, amivel betekintést nyerhetünk abba, hogy mire is számíthatunk.

Ez alapján már biztos, hogy a játékosok hatalmas map-átalakítást láthatnak majd a következő évadban. Természetesen ahogy ígérték, érkezik egy új játszható karakter: Loba, és lesznek heti Questek is.

Új PvE Event

Bár nemrég még arról nyilatkoztak a fejlesztők, hogy a Titanfallból ismert gyilkos robotok egyelőre nem lesznek ellenfelek a játékban, ez nem jelenti azt, hogy ne érkezne hamarosan PvE event a játékba. Az előzetes ugyanis arra utal, hogy a szintén Titanfall játékból ismert Prowlerek ellen kell harcolni, túlélni és megtalálni Loba rejtett kincseit.

Ami pedig Kings Canyon illetti, megindult a rekonstrukció.

Kép forrása: Respawn

Nem lesz új fegyver

A Respawn egyik fejlesztője megerősítette: az Apex Legends játékosok nem találkozhatnak új fegyverrel az 5. évad indulásakor. Miután megjelent a Fortune’s Favor előzetese, a rajongók máris nekiálltak gyártani a spekulációkat, a Volt SMG-re utaló jeleket pedig már hónapokkal ezelőtt megtalálták a játékfájlok között.

Az Apex Legends producere, Josh Medina viszont a Twitteren tisztázta, hogy nem lesz új fegyver. Ez persze nem jelenti azt, hogy az éved során valamikor később ne hoznának be valami újdonságot.

Az Apex Legends 5. évada május 12-én, kedden indul. Te már készen állsz?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×