Fejlesztők elmondása alapján azt feltételezhetjük, hogy a Titanfallból ismert ellenségek nyomán PVE mód is kerülhet az Apex Legends-be.

Az biztos, hogy ahogy haladunk előre, az Apex Legends-be a fejlesztők egyre több Titanfall tartalmat építenek. Ez persze természetes, hiszen a két játék ugyanabban az univerzumban játszódik. A Respawn ezért előszeretettel épít be fegyvereket, lényeket, történeti elemeket a Titanfallból az Apex-be.

Lehetséges, hogy a Titanfallból ismert PvE mód is része lesz majd valamikor a játéknak? A kérdésre talán pont a fejlesztők adnak választ. Ezzel kapcsolatban egyébként a hype azután indult, hogy az Apex Legends 5. évadának előzetesében Loba régi Titanfall ellenfelekkel találkozik: a Spectre nevű harci robotokkal. A fejlesztőket ezek után arról kérdezték: vajon nagyobb szerepet kapnak-e ezek a robotok a Apex-ben, mint a Prowlerek. Megjelenhetnek-e valamilyen AI ellenség formájába?

Spectre – Kép forrása: Respawn

A Youtuber kandyrew ugyanis nemrég két Respawn fejlesztővel Moy Parraval és Tom Casielloval együtt néztek Apex előzeteseket, így fel is tudott tenni nekik pár kérdést. 

„A Spectre robotok nem játszanak nagy szerepet az ötödik évadban, bár a jövőben talán egyre többet találkozhatnak velük a játékosok. Összekapcsoljuk majd a dolgokat, majd kitaláljuk” – mondta Tom Casiello író a rajongóknak.

Sokat foglalkozunk ezekkel az előzetesekkel, hogy soha ne mutassunk olyat, amivel aztán a játékosoknak nem lehet közös élményük a játékban” – tette hozzá Parra.

 

A rajongók számára ez úgy hangzik, mintha a jövőben valamikor még több robottal találkozhatnák. Lehetséges, hogy előbb utóbb meg kell küzdeni velük a pályán? Vagy egy Apex Legends kampány van kibontakozóban? Ha valamikor így is lesz, nem a közeljövőben.

 „Egyelőre ezek csupán a jelenlegi történetet bemutatására szolgálnak” – tette hozzá az animátor Parra.

Te örülnél egy PvE módnak az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×