A TSM lövésze streamen játszott el a gondolattal, hogy milyen lenne a League of Legends állandó Voice Commal. Lehetséges, hogy megmenthetné a Solo Queue-t.

 

A League of Legends közösség mindig is két részre volt szakadva. Az egyik csoport támogatná a Voice Communication implementálását, a másik úgy gondolja csak rontana a már egyébként is toxikus légkörön. Egy ideje már használhatunk Voice Chatet a játékban, de azt a Riot Games lekorlátozta, csupán az ismerőseinkkel használhatjuk a rendszert. Ha hárman beszélünk, a mellénk sorolt másik kettő semmit sem fog hallani abból, amit beszélünk.

A VALORANT megjelenésével viszont bizonyította a Riot, hogy meg tudnák oldani könnyedén az állandó hangkapcsolatot. Az új FPS-ben létezik Voice Comm, ráadásul eddig nem is nagyon panaszkodtak a játékosok arra, hogy kellemetlen lenne a légkör miatta. Az esetek túlnyomó többségében igyekeznek összedolgozni a játékosok, ha pedig valakinél elszakad a cérna, egyszerűen csak le lehet némítani.

Doublelift, a TSM régi-új lövésze streamelés közben játszott el a gondolattal, mennyivel jobb lenne a Solo Queue-élmény, ha a League of Legends-ben is beszélhetnénk ismeretlen társainkhoz. A profi ráadásul nem leszidni akarta társát, kiemelte, hogy egy szerencsétlen helyzetben jót tenne a játéknak, ha figyelmeztethetnénk társainkat egy-egy rosszabb döntés elkerülésére.

Egy biztos, a Solo Queue egy őrületes hely. Pár napja Voyboy is beszélt a rossz tapasztalatairól, amire még a Riot Games is reagált. Ki tudja, lehetséges, hogy a jövőben a LoL-ba is belepakolják a teljes Voice Communicationt. Kíváncsiak lennénk, mit kezdenének vele a játékosok.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×