A Riot Games válaszolt Voyboy Solo Queue-ról szóló videójára. A cég válaszát Rivington Bisland III olvasta fel egy hivatalos Riot streamben.

Voyboy ismét központi szereplője lett a League of Legends közösségnek. Az ex-profi nemrég megosztott egy videót, amiben arról beszélt, hogy véleménye szerint rég nem volt ennyire rossz a Solo Queue-élmény. A játékosok eladják a meccseket, káromkodnak, szidják egymást, a Riot Games pedig nem tesz semmi érdemlegeset ennek megállítása érdekében.

 

A videó annyira felkapott lett, hogy a Riot Games most hivatalosan is válaszolt a streamer és volt profi mondandójára. A cég válaszát Rivington Bisland III osztotta meg a közösséggel, akit egyébként az LCS kommentátori és műsorvezetői állásában láthatnak és hallhatnak hétről hétre az érdeklődők.

A Riot részéről elhangzott, figyelik a káros megnyilvánulásokat és igyekeznek a jövőben enyhíteni mindazon, ami jelenleg tapasztalható. A kiadónál elsődleges szempont, hogy a játékosok jól érezzék magukat, így mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy jobb játékkörnyezetet hozzanak létre. Éppen dolgoznak egy megoldáson, ami remélhetőleg javít a helyzeten.

Hogy ebben mennyi a PR és mennyi a tény, az majd úgyis a jövőben derül ki. Mi most nem tehetünk mást, mint bízni abban, hogy a Riot tényleg komolyan veszi a toxikus emberek felszámolását.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×