A FUT Champs Rewardjai ma reggel 10 órától bonthatóak. A választások közül a spanyol szélsőt Adama Traorét választották. Sajnos viszont van egy kis defektje.

A hétvégén a Premier League TOTSSF játékososaiért zajlott a küzdelem. Az ügyesebbek a FUT Champs pickek mellett garantált csomagokra is szert tettek. Azonban úgy néz ki, nem minden lapnak sikerült a klónozása.

Adama Traoré TOTSSF lapja azért is lett közkedvelt a lap használóinak szemében, mert a 2 csillagos WF helyett, az új lapon már három szerepel. Igen ám, azonban sajnos a FUT Champs lap valamiért nem kapta meg a frissítést, így aki a piros Traorét hozta el, szomorúan szembesült azzal, hogy sajnos csak 2 csillag szerepel ott.

Egy játékos esetében ebben a játékban szerintem kulcsszerepe van a gyengébbik lábnak. Valószínűleg nem kell megijedni, hiszen csak egy apró félrecsúszásról van szó.

De nem csak Adama esetében van így. Az összes játékos, aki kapott WF upgradet, részesült ebben a defektben, köztük Vardy is.

Az EA egyelőre nem adott ki semmilyen hivatalos kommunikációt a lappokkal kapcsolatosan. A twittert böngészve, az ő részükről semmit se lehetett látni. Egyelőre a játékosok várják a megoldást, mert valószínűleg többen is szeretnék akár cserepadról beküldeni az új játékosaikat a WL-ben.

Reméljük, hogy még hétvége előtt fixálják a problémát és azt a plusz egy csillagot, ami hiányzik a lapokról megkapják. Nagyon sokan építik át az új szerzemények miatt a csapatukat, szóval nem lenne szép dolog az EA részéről, ha így maradna.

Nektek kit sikerült kinyitni a FUT Champs rewardokból?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×