Az Respawn végre kiadta az Apex Legends 5. évadának előzetesét, ami végre bepillantást enged az új karakter, Loba képességeibe is.

Régóta tudjuk, hogy közeleg az Apex Legends 5. évadának indulása, így pont esedékes volt, hogy egy tartalmas előzetes. Ez tegnap este meg is érkezett, így friss infókhoz juthattunk az új évad kapcsán.

Loba egyébként már a The Legacy of Thief című videóban is bemutatásra került, majd a háttérben megjelent a játék főmenüjében is. Jövő héten már ki is próbálhatjuk a játékban, addig pedig épp itt az ideje, hogy kissé megismerjük: mire is képes majd a pályán? A történetet már bizonyára ismeritek, így tudtátok, hogy Loba célja a Revenant megölése, akivel az előzetes végére szembe is kerül. A videó végén pedig úgy tűnik, hogy Skulltown elpusztul.

Loba képességei

Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a korábbi szivárgások kissé beigazolódnak. Loba ezek szerint képes lesz teleportálni, saját speciális eszközével. Egy másik képesség mintha arra utalna, hogy képes fegyvert lopni az ellenségtől, a teleport képesség használatával. Hogy hivatalosan mik lesznek a képességei, azt egyelőre nem tették közzé, de ami késik, nem múlik.

Íme az eddig kiszivárgott képességek:

  • Burglar’s Best Friend – Dobj el egy lemezt és teleportálj annak a helyére
  • Supply for Demand – Válassz egy loot-típust, amire szükséged van. Fedd fel, hogy van-e ilyen típusú loot a közeledben, a fal túloldalán
  • Eye for Quality – Loba képes átlátni a falon, felfedve a lootot
  • Black Market Boutique – Lerakhatsz egy eszközt, ami összeszedi a környéken a lootot

Kép forrása: Respawn

Mi várható még az Apex Legends 5. évadában?

Quest

Az 5. évad egyik legnagyobb kiegészítése a küldetések bevezetése lesz, amely egy új módszer a jutalomszerzésre. A Respawn hivatalos leírása szerint a játékosok „kincset és válaszokat fognak vadászni”, melyet gazdag jutalommal díjaznak.

Kép forrása: Respawn

Battle Pass

A Fortune’s Favor során új Battle Pass indul, 100 friss jutalommal.

Ranked Series 4. – Map rotating

Ahogy korábban, a Ranked játékmód mapjai most is szakaszonként változni fognak. World’s Edge és Kings Canyon tehát a Ranked időszak felénél cserélődik majd.

Az Apex Legends 5. évada május 12.én indul. Te várod már?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×