A Respawn végre hivatalosan is lerántotta a leplet az Apex Legends 5. évadáról, annak nevéről és tartalmáról. Indul a visszaszámlálás.

Az Apex Legends 5. szezonja a Fortune’s Favor nevet kapta, melyben –ahogy a rajongók várták – az új játszható karakter Loba lesz. Ezen kívül persze jönnek új küldetések, Battle Pass és a Ranked 4. szakasza.

Kép forrása: Respawn

Mikor indul az 5. évad?

Ahogy a Respawn már korábban bejelentette, 2020. május 12-én kezdődik. Eredetileg május 7 lett volna, de a fejlesztők egy héttel eltolták az indulást. hogy legyen elég idő szórakozni a Battle Armor esemény alatt.

Milyen újdonságok jönnek az évadban?

Loba

A sok-sok szivárgás után végre nyilvánvaló lett, hogy Loba lesz a következő játszható karakter, akit kiválóan bemutattak a tegnap esti Legacy of a Thief videóban. Fiatal árvából lett profi tolvaj, aki visszatér, hogy bosszút álljon a Revenanton szülei meggyilkolásáért.

 

Hivatalosan sajnos még nem tudjuk, hogy pontosan milyen képességei lesznek, ám szivárgások szerint kiváló lopakodó. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy bár még nem játszható, az Apex Legends főmenüjében már megbújik a kis hamis.

Küldetések

Kép forrása: Respawn

Az új évaddal új küldetések is érkeznek a játékba, ami egyfajta kincsvadászat, de a célja, hogy új jutalmakat szerezzünk. Hogy ezek milyen típusú küldetések lesznek, egyelőre nem tisztázott, de ha tippelhetünk olyanok lesznek, mint a Fortnite vagy a Warzone kihívásai. Ezek a küldetések az egész szezon alatt jelen lesznek.

Ranked Series 4.

Persze a Ranked játékmód is új szakaszába lép. Az ütemterv hasonló lesz a 3. évadéhoz: a szezon közepén ismét lesz egy váltás: World’s Edge mapról Kings Canyonon kell folytatni a meccseket. Egyébként, hogy milyen jutalmak várnak az évadváltáskor már kiszivárgott.

Ennél fontosabb, hogy folyamatban van a visszacsatlakozás funkció bevezetése, ami lehetővé teszi majd, hogy visszalépjünk a meccsbe, ha valami hiba miatt kidob a játék.

Battle Pass

Mint minden új évadban, pesze most is új Battle Pass vár mindenkire, több mint 100 új elemmel.

Kép forrása: Respawn

Érdekes módon a Respawn nem fedte fel, hogy milyen új fegyverrel bővül az 5. évad. Eddig minden egyes évadban új fegyvert érkezett, amit a fejlesztők be is mutattak jó előre, de ez most nem így történt.

Az Apex Legends 5. évada tehát május 12-én indul.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×