Aki használta Romagnoli Scream kártyáját, az tudhatja, hogy mennyire elégedettek voltak vele a játékosok. Képzeljünk el belőle egy 99-es értékelésűt.

Sztárfocisták ellen játszani igazi élmény. Aki pörgeti rendszeresen a FIFA Ultimate Teamet az hébe-hóba összetalálkozhat velük a virtuális pályán. A héten Romagnoli csapatával futottak össze.

Romagnoli

Olasz középhátvéd egy elég erős keretet hozott össze. A kapuját Handanovic őrzi, ami meglepetés, hisz a szlovén hálóőr a rivális csapat kapuját védi. A védelemben De Ligt TOTS lapja, Capita mid icon és Maldini baby lapja fért be. Elég erős védelemnek tűnik, mindamellett, hogy ez a Romagnoli még a legkeményebb ellenfeleket is képes levenni a lábáról.

A középpályán De Jong, Zidane és Cruyff futballozik. Védekezőnek egyedül De Jongot mondhatnánk. Zidane-ra hiába rakott shadow chemyt, azért valljuk be találunk jobb játékost a helyére. Elől pedig Eusébio, Messi, és Mbappé TOTY lapja lapul. Gólerős játékosokból biztos nincs hiány, csak védekezni ki fog? Mondjuk De Jong valószínűleg elég lehet, ha már egy 99-es Romagnoli várja az ellenfeleket, hogy neki menjenek.

Így év végére a csapat már nem vészesen drága. PS4-en 17 millióba, Xboxon pedig 13 millióba kerül.

Az olasz lapját a saját csapatomban is szívesen látnám. Ti melyik játékost player lapját fogadnátok el saját csapatotokba? Ha választhatnátok pozíció szerint, legszívesebben milyen poszton erősítenétek?

Ha esetleg lemaradtál volna a hétvége legnagyobb snipeolásairól, akkor olvassátok el ezt a cikket! Vagy mérjétek le a tudásotokat a FIFA teszten!

Ti találkoztatok már profi játékossal?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×