Visszatért a hét legkomolyabb piaci húzásait felsorakoztató cikksorozatunk. Megnéztük, melyik három FIFA lap kelt el a legőrültebb árakon.

Manapság már minden a FIFA Ultimate Team körül forog. A fejlesztők is inkább erre a játékmódra koncentrálnak, ami végül is nem csoda, elvégre ez hozza házhoz a pénzt. Az UT egyébként egy egészen jól működő kártyapiaccal is rendelkezik, ami egy kicsit segít abban, hogy ne kelljen a fél vesénket egy jó csapatért eladni. Persze ahogy az a legtöbb üzleti színtéren lenni szokott, itt is elengedhetetlen a platform ismerete, na meg a hatalmas szerencse.

Az Ultimate Teamben ugyan meg van határozva egy intervallum, amin belül kínálhatunk egy adott kártyát a piacon, ez nem jelenti azt, hogy nem csúsznak hibák a folyamatba. Sajnos előfordul, hogy figyelmetlenségből rossz áron kínáljuk az egyik játékosunk, azt pedig valaki kíméletlenül lecsapja a közösségen belül. Ezt hívják „snipe”-nak. Vannak esetek, amikor komoly mennyiségű Coint bukhatunk egy-egy ilyen hibán.

Most összegyűjtöttük a hét legdurvább snipe-jait, íme a Top 3:

TOTSSF Simon

Simon kártyáját sokan kedvelik, már a FUTMas lapja is biztosan többeknek okozott álmatlan éjszakát. Nem csoda hát, hogy bekerült a Community TOTSSF keretbe, sokan álmodoznak a megszerzéséről. Egy játékos megnyerte vele a lottó ötöst, ugyanis a körülbelül 300 ezer Coin körül mozgó lapot sikeresen leütötte 18.250 Coinért. Valaki most foghatja a fejét…

FUT Birthday Bale

A FUT Birthday lapok új szintre emeltek egy-két lapot. Többek között Bale is ebbe a kategóriába tartozik, ugyanis a fejlesztőktől 5*-os Weak Footot kapott, ami az egekbe röpítette a 91-es kártya árát. A legtöbb platformon 1 millió Coin körül áll jelenleg az ára – Xboxon a legolcsóbb -, most valaki mégis megszerezte 181 ezerért. Hatalmas mázli kell ehhez.

Prime Gullit

Gullit évek óta meghatározója a FIFA metának. Aki hozzájut az egyik lapjához, gyakorlatilag év végéig ellesz vele. Nem nagyon kell cserélgetni. Prime verziója az egyik legerősebb lap a játékban, ráadásul rettentően ritka is a piacon emiatt. Ha felkerül, körülbelül 10 millió Coin körül mozog az ára. Most mégis sikerült valakinek 1,4 millióért leütnie. Ez nemcsak a hét, hanem az év egyik legkomolyabb snipe-olása.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×