Egy friss, azóta törölt Reddit poszt szerint az Apex Legends 4. évadában bekerült karakter hamarosan Heirloom fegyvert kaphat.

Az Apex Legends-ben a fejlesztők úgy tűnik, egyre több időt fektetnek a Heirloom fegyverek készítésébe. Ezek mint biztosan tudjátok, olyan egyedi melee fegyverek, melyeket kifejezetten egy karakterhez készítenek, annak története, külseje, stílusa vagy képességei alapján.

Ezek a legritkább megszerezhető kozmetikai kiegészítők az Apex Legends-ben. Bár garantáltan meg lehet őket szerezni 500 Apex Pack kinyitása után, ez könnyebb lett a Heirloom shardok bevezetésével.

Egy adatbányász most úgy gondolja: a következő Heirloom eszközt a Revenant kapja majd. A Reddit poszt alapján a felhasználó a fájlok közt egy olyan hangfájlt talált, mely arra utal, hogy a Revenant egy Heirloom fegyverrel végez ki egy ellenfelet. A Reddit bejegyzést sajnos azonban spoiler miatt eltávolították, így a hangfájl már nem elérhető.

Kép forrása: ONE Esports

„Szeretem, ahogy sikoltoznak” – hangzott el a hangfájlban.

Persze korábbi szivárgások arra utaltak, hogy Crypto kapja a következő Heirloom eszközt, talán a Respawn egyszerre több ilyen kiegészítőn is dolgozik. Hogy milyen is lesz ez a fegyver, azt egyelőre csak sejteni lehet. A rajongók szerint izgalmas lenne egy olyan penge, mint amivel borotválta magát a 4. évad bemutató videójában.

Kép forrása: Respawn

Te milyen Heirloom fegyvert tudnál elképzelni a Revenant-nak?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×