A legutóbbi frissítés jóvoltából bekerült egy új Heirloom fegyver az Apex Legeds-be, több kérdés felmerült viszont arról, hogy hogyan lehet craftolni?

Március 3-án elindult a System Override Collection Event az Apex Legends-ben, az új játékmód, a különleges Evo Shield mellett pedig elérhetővé vált Octane Heirloom eszköze, egy csodálatos pillangókés képében.

Kép forrása: Apex Legends

Ezzel együtt persze egyéb változások is érkeztek a játékba, a hibajavítások mellett így  végre változtattak a torkolattűz mértékén bizonyos fegyvereknél. A másik sokak által kérdésessé vált újítás, az a Heirloom Crafting bevezetése.

Heirloom Crafting

Kép forrása: Reddit

Ahogy már írtunk korábban, a Heirloom fegyverek olyan egyedi kiegészítők, melyek kifejezetten bizonyos karakterekhez készülnek, annak története, jellemzője vagy stílusa alapján. A játékban már több karakter kapott Heirloom eszközt, legutóbb ugye Octane.

Ezzel együtt a játékban megváltozott a Heirloom rendszer, aminek segítségével könnyebben megszerezhetjük az eszközöket a karakterekhez. Ahelyett, hogy a Heirloom fegyver egyszerűen megjelenne a játékban, Heirloom shardokat kell gyűjteni. A Heirloom shardok, ahogy más összetevő is, az Apex Packokból szerezhetők meg. Ahogy a hivatalos leírásban olvasható, 500 Apex Pack után lesz elegendő Heirloom shardunk ahhoz, hogy a Heirloom shopban megszerezzünk egy eszközt. Utána viszont a Heirloom shard már nem gyűjthető, egészen addig, míg újabb Heirloom eszköz nem érkezik a játékba. Nem lehet tehát előre gyűjteni őket.

Ennél részletesebb leírás a Respawn részéről nem érkezett, viszont nem is igazán szükséges. Az Apex Packok azzal szerezhetők meg, hogy minél több eredményt érünk el a játékban. Ezzel is tehát az a cél, hogy minél többet játszanak a játékosok. Cserébe egyszer hozzájuthatnak az áhított Heirloom fegyverhez.

Neked már meg van az új Heirloom fegyver?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×