Egy hamarosan induló event nyomán bekerül az úgynevezett Evo Shield a játékba, mely a legjobb pajzs lesz, amit eddig láttunk.

A Respawn nemrég bejelentett egy igen különleges eseményt, mely március 3 és 17 között rengeteg friss és izgalmas tartalmat hoz el a játékba. Ahogy az az event előzeteséből is kiderül, számíthatunk egy új játékmódra, ismét visszatér King’s Canyon, sőt bekerül a játékba az úgynevezett Evo Shield, mely talán megváltoztatja a metát.

 

EVO SHIELD

Nos, a hagyományos páncélokkal ellentétben az Evo Shield abban különleges, hogy harc közben erősebbé válik. Azzal, hogy sebezzük a pajzsot az ellenségen, annak ereje megváltozik, amit színnel is jelölnek. Összesen négy szintje van. Ha eléri a maximális szintet, erősebb lesz, mint az Epic Shield. A Red páncél ugyanis erősebb, mint a Gold.

Hogy pontosan mennyire kell sebezni a páncélt ahhoz, hogy szintet lépjen, azt egyelőre nem osztotta meg a Respawn, de az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Ráadásul a pajzs szintnövekedése átvált, amennyiben más kezdi el lőni. Erre nem árt majd figyelni.

„Az Evo pajzs erősebbé válik, amikor a játékosok sebzik azt. Erősebbé lesz, mint az Epic páncél. Az Evo Shield színe megváltozik, de a fénye segít a játékosoknak felismerni” – írja a Respawn.

A fejlődő pajzsról egyébként már korábban is lehetett hallani, hiszen az adatbányászok elől kevés dolgot lehet titkolni. Először a Youtuber The Gaming Merchant beszélt róla egy videóban még szeptemberben.

https://youtu.be/IsMEIoZeE-g

 

A Respawn azonban kijelentette, hogy a pajzs csakis a Deja Loot játékmód részeként lesz elérhető a System Override esemény alatt. Azután a különleges pajzs eltűnik, de talán még hallunk róla, amennyiben a játékosok tetszését elnyeri.

Az új event alatt persze nem csak új játékmód, új shield várható, de rengeteg egyéb kiegészítő is. Ráadásul végre megkapjuk Octane Heirloom fegyverét is.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×