A Respawn végre megmutatta milyen is lett Octane Heirloom szettje az Apex Legends Season 4-ben. A kinézet az új System Override Collection esemény részeként kerül be a játékba.

A heirloom szettek az Apex Legends legritkább kozmetikai összeállításai. A heirloomal rendelkező négy hős Bloodhound, Wraith, Pathfinder és Lifeline. Általában rendkívül időigényes megszerezni őket, ettől azonban csak még különlegesebbé válnak.

A március 3-án induló System Override event bővíti az eddigi listát, ugyanis érkezik az ötödik heirloom, Octane fog teljesen átalakulni azoknak, akik elegendő időt (vagy pénzt) fektetnek a játékba.

Beszédes kedvcsináló kép az új eseményhez. Forrás: EA

A szett egy pillangókéssel bővült, mely Octane jellegzetes zöld színét vegyíti a feketével. A penge közepén egy üvegcsében található a zöld folyadék mellyel a hősünk boostolja magát. Ha már pillangó, nagy ziccert hagytak volna ki a fejlesztők ha nem animálják meg.

A kés mozgása kísértetiesen hasonlít a Counter Strike-ból ismert pillangókés pörgetésére.

Ahogyan az eddig is történt, az ötödik heirloom is 3 tárgyat tartalmaz majd. Először is a kés, másodiknak a banner póz, végezetül pedig az intró hang.

Videón a pillangókés:

Hogyan szerezhetjük be „ingyenesen”?

Vicces, hogy az EA és a Respawn ingyenesnek tekinti a skint és valahol jogos is. Azonban ahogyan azt fentebb is írtam, rengeteg időre lesz szükség mire „ingyenesen” hozzájutunk a skin csomaghoz. A System Override event 24 esemény exkluzív kinézetet hoz magával, melyek megvehetőek, vagy craftolhatóak. Ha mindet megszereztük, automatikusan megkapjuk a heirloom készletet. Persze ez még mindig a jobbik eset, később ugyanis már csak Apex packokból lesz elérhető.

Szimpatikus változtatás, hogy mostantól ha elég szerencsések leszünk, hogy heirloom skinhez jussunk, nem egy konkrét szettet kapunk meg, ehelyett heirloom shardokat kapunk. Ezekből később mi választhatjuk ki, hogy melyik heirloomot akarjuk kivenni.

Nektek tetszik Octane heirloom kése? Játsszátok a hőst, vagy valaki másra vártok, hogy végre sorra kerüljön?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×