A Na’Vi szupersztárjának, S1mple-nek a kocsiját május elsején huligánok csúnyán megrongálták. A Porschéra ráadásul nem is ott találtak rá, ahol hagyták.

A CS:GO egyik legikonikusabb alakja S1mple rengeteg mindennel hívta fel már magára a figyelmet. Múlthéten elveszítették az első helyet a fnatic-kal szemben, most pedig a 2018-as Porsche Panamera GTS sportkocsiját is megrongálták.

Év elején cserélte le Audiját az ukrán szupersztár egy Porschéra. Bár a részletek ködösek az üggyel kapcsolatosan, a nemzetközi lapok annyit tudnak az esetről, hogy az autót egy kijevi fizetős parkolóban becstelenítették meg. A kocsi tükreit és fényszóróit is betörték és a kaszniban is súlyos károkat ejtettek.

A képen látható, hogy az autó egy mozgássérült helyen áll. Sokan azt gondolták, hogy azért rongálták meg a Porschét, mert oda parkolt, de ezt S1mple testvére, Alexey Kostyliev tagadta. A Na’Vi tartalom felelős igazgatója ezt fűzte az esethez:

” Az autó eredetileg nem is ott parkolt, hanem közelebb volt az őrhöz. A kocsi csak azután került át, miután megrongálták. Valaki megpróbálta kihúzni a fényszórókat, leverte a visszapillantókat, és több helyen is belerúgott a kocsiba.”

megrongálták

s1mple testvérének a válasza instagrammon

Hogy pontosan mi volt a célja az elkövetőknek, az kérdéses. Mindenesetre nagy anyagi károkat okoztak a járműben. S1mple még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatosan. Valószínűleg elsősorban ő most a versenyeire koncentrál, és a holnapi Virtus.Pro elleni összecsapásra.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×