Legendásnak legendás, csak nem mindegy, miért.

2012-ben, 8 évvel ez előtt indult el világhódító útjára a CS:GO. Azóta a VALVE egyik legsikeresebb játékává nőtte ki magát, amivel napról napra több százezer játékos játszik.

Természetesen az előzményei miatt a GO-t nagy felhajtás kísérte, a megjelenéskor mégis sokan inkább a Source mellett maradtak. Mások azonnal ráugrottak az új címre, hogy majd ebben tehessék le a névjegykártyájukat.

Így tett a dán HUNDEN is

HUNDEN az IEM Katowice 2020 eseményen. A kép forrása a HLTV.

HUNDEN a képességei helyett inkább a kitartásával vívta ki a közösség megbecsülését. Bár rossz játékosként nem maradhatott volna részese a profi mezőnynek, az eredményei alapján mindig sereghajtó maradt.

A dán játékos összesen 46 lanon vett részt, ezeken pedig összesen 3667 fraget tudott begyűjteni. Ezzel egy nem túl combos, 078-as HLTV ratinget lőtt össze magának.

Vicces tény, hogy a 46 eseményből mindössze egyetlen egyszer sikerült pluszba lőnie magát.

Mindenképp becsülendő, hogy a CS:GO 2012-es indulása óta minden évben részt vett lanokon, ezzel az egyik legrégibb motorossá válva a játék történetében.

HUNDEN egyébként a V4 Future Sports fesztiválon is részt vett, nálunk 13 mapon egy 0.80-as ratingre volt elég. A 172:253-as K/D-re mondjuk biztosan nem lesz büszke.

Nem a fragjeiért szerettük

HUNDEN inkább a Tier 2-3 csapatok nagyágyú IGL-e volt, ahhoz ugyanis nagyon értett. Az ő feladata sosem a fragek gyűjtése volt, helyette mesterien vezényelte le csapatai meccseit.

 

Nektek van kedvenc emléketek a most visszavonuló HUNDEN-nel?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×