A Riot fejlesztői már biztosan gőzerővel dolgoznak a League of Legends következő frissítésén, a 10.10-en. A középső ösvény kaphat főszerepet ezúttal.

Mára már minden nagyobb League of Legends liga befejeződött, így hivatalosan is elkezdődött a nyári idény előszezonja. Ilyenkor a játék fejlesztői kedvükre kísérletezhetnek és alakíthatják a metát, ám figyelniük kell, ugyanis minden lépésük komoly hatással lehet a profik életére.

Sokan úgy gondolják, hogy a középső ösvény a játék egyik legmeghatározóbb pozíciója. Perkz, Bjergsen és Faker is előszeretettel bizonyítja mindezt hétről-hétre, így az esport fanatikusok biztosan nem fognak veszekedni ezzel a kijelentéssel. A Riot Games is tisztában van a pozíció fontosságával, épp ezért piszkálják a metát arrafelé sűrűbben. A 10.10-es frissítés ismét célkeresztbe helyezi azokat a karaktereket, akiket sűrűn látni a pálya közepén. Többek között Katarina és Diana is változásokra számíthat.

 

A fejlesztők bejelentették, hogy a következő időszakban szeretnének kicsit gyengíteni a középső ösvényeseken, s ezért cserébe az alsó ösvényre áthelyezni egy kis fókuszt. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg a tavaszi idény legsikeresebb karakterei nerfet fognak kapni.

A Lolalytics statisztikái alapján 6 karaktert tudnánk kiemelni, akiken nagy valószínűséggel módosításokat fognak eszközölni:

  • Diana
  • Syndra
  • Ekko
  • Talon
  • Zoe
  • Katarina

A május 13-ra datált frissítés előtt biztosan kapunk egy hivatalos listát a Riot Games-től, addig is reménykedjünk, hogy a mumusaink megkapják méltó gyengítésüket.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×