A Hashtag United egykori játékosa, Boras szerint a mostani WL Reward rendszere már eléggé elavult és jól tenné az EA, ha átalakítaná a jutalmakat.

Hétvégén a Player Pickek miatt rengetegen estek neki a Weekend League-nek. A TOTSSF játékosok reményében mindenki próbálja a legjobb eredményt elérni. PS-en közel 200 embernek sikerült a tökéletes hétvégét megvalósítani és 30:0-ás eredménnyel zárni. Igen ám, de csak 100 ember kerülhet be a Top 100-ba.

Ivan Lapanje, vagy ahogy a FIFA közösségben ismerik BorasLegend Twitteren osztotta meg, hogy szerinte nem reális már a mostani rendszer.

Ez a fajta reward rendszer még anno a FIFA 17-ben jelent meg, amikor még 40 találkozót kellett a játékosoknak játszani. A FIFA 19-ben már csak 30 meccsből állt egy WL, viszont a szintek megmaradtak. A legjobb csomagokat a Top 100 játékos kapja, akik között a Skill Rating dönti el, hogy azonos eredmény esetén ki végez előbb. De milyen kellemetlen, mikor valakinek végre sikerül a tökéletes hétvége, és így se kerül be a legjobb 100-ba. Az egyik kommentelő szerint törölni kéne a Top100 Reward rendszerét és mindenkinek ugyanolyan csomagot kapni 30:0 esetén.

Az se reális, hogy 26 győzelemért 30 ezerrel kapsz több zsetont, mint a 23 győzelmes. Azon a szinten 3 győzelem már nem gyerekjáték. A mérkőzésszám reálisabb, semmiképp se emelnénk, viszont a díjazás szempontjából mindenképpen ráférne a javítás a rendszerre.

30:0

Ti hogy érzitek, mennyire kifizetődő a játék?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×