Diogo Jota a múlt heti ePL-en nyújtott rendkívülit, és ezért egy speciális lappal jutalmazta az EA. A statjai brutálisak, ahogy az ára is.

Előző héten Laporte, most pedig Diogo Jota kapott speciális kártyát az EA-től. A portugál játékos az ePL bajnokságát nyerte meg, ahol a liverpool játékosát Alexander-Arnoldot verte 2:1-re a döntőben. A Moments lapját SBC-ből válthatjuk ki.

 

A jelenlegi ára Futbin szerint durván 430 ezer. Az elkészítéséhez kell egy 85-ös TOTW vagy TOTWM lappal, egy 86-os és egy 87-es csapat. Összesen 65 ezer zsetonnyi csomagot kapunk vissza plusz ugye a játékost. A statjai elég patentek, amit egy Deadeye chemivel turbóztam most tovább. 97-es Agility, 96-os Balance és 94-es Composure mind kulcsfontosságú. Robbanékonyságával sincs gond, valamint a befejezése is kiváló. A negatívum egyedül a Crossing, ami 84-es bónusszal együtt.

Jota

Ha beadásos játékot játszol, akkor valószínűleg nem a te lapod. Viszont az ötös gyengébbik láb, és 4-es SM is nagyon jó, ráadásul H/H workrate is sokat ad hozzá. Jiménez, SS Ricardo Pereira és Bruno Fernandes pedig erős linket ad neki, így beépítés szempontjából is tudunk vele játszani. Olcsóbb, mint egy Neymar vagy TOTSSF Felipe Anderson és szerintem a pályán hasonló dolgokra képes.

Mit ajánlok? Ha keresel egy jó szélsőt és Jiménezhez kell egy erős link, akkor neked találták ki. Ha vársz egy TOTS szélsőre, akkor ne csináld meg, mert később is ki tudod szedni.

Alternatívaként addig is ott van Simon, ha be tudod építeni.

Ti kiveszitek Diogo Jota lapját?

×