Izgulsz az igazi érettségi miatt? Kéne egy kis kikapcsolódás? Gyere, töltsd ki az előrehozott Gamer Érettségit, és teszteld a tudásodat a játékokból!

Matematikailag tavaly bebizonyították, igazából „nem is olyan nehéz” az érettségi.  De mennyivel egyszerűbb lenne az egész, ha olyan dolgokról kérdeznének, amikben már amúgy is otthon vagytok, nem? Na, ha ez eszedbe jutott már valaha is, akkor jó helyen jársz.

Íme, a 2020-as Leet Gamer Érettségi!

Ha már megvolt a Minecraft-ballagás, összeszedtünk nektek válogatott nehézségű kérdéseket a CS:GO, a Fortnite, a League of Legends, a PUBG és az általános Gamer Műveltség témakörökben. Ezekben tesztelhetitek tudásotokat, hogy mennyit tudtok a játékokról, vagy a hozzájuk kapcsolódó esportolókról.

Nézzétek meg a videót, válaszoljatok a kérdésekre, és osszátok meg velünk a pontszámotokat!

 

Ja igen, a végén egy esszékérdést is kaptok, amiben elmondhatjátok, melyik játék a legjobb, úgyhogy ne csak a gamer érettségi jegyeteket mondjátok meg a többieknek, hanem az érveiteket is várjuk a YouTube kommentszekcióban! Ügyeljetek a megfelelően alátámasztott mondatokra, és a megfelelően tagolt szövegre!

Osszátok meg a videót a haverjaitokkal is, hogy kiderüljön, melyikőtök tudja a legtöbbet a játékokról!

×