A Warzone battle royale meccsek egyik legizgalmasabb pontja a fejvadászat, amit nemrég kicsit felturbóztak. Sajnos a régi kárára, ugyanis a normál contract kikerült.

A rendszeresen aktív Call of Duty játékosok bizonyára észrevették, hogy az április 28-i frissítéssel milyen változások ékeztek a Warzone-ba. Erről egyébként mi is írtunk összefoglalót, és beszámoltunk az izgalmas újításokról. Történt azonban olyan változás is, amire nem számítottunk, hiszen az Infinity Ward a patch leírásban egyszerűen nem jelezte azokat. Van egy jó és egy rossz hírünk.

Fegyver eldobás

Jöjjön először egy jó hír. Érkezett egy újítás, aminek köszönhetően végre a fegyvereket is le lehet dobni a földre, ezzel átadva őket a csapattársaknak. A funkciót régóta kérték a rajongók, most pedig végre megérkezett.

Korábban a játékosok nem adhatták át egymásnak a fegyvert, maximum lőszert, pénzt, pajzsot stb. Bár ez egy meglepetés újításként jött, most már mindenki számára elérhető a fegyver eldobásának lehetősége.

Kép forrása: JustLawlyTTV

Bounty Contract változások

Jöjjön a rossz hír, a fekete leves. Úgy tűnik, hogy az Infinity Ward valamiért csak akkor szeret valami újat és jót behozni, ha a már szeretett funkciót kiveszi. Ez persze sosem tetszik a játékosoknak, mégis rendre bekövetkezik.

Ez történt most a Bounty Contract feladatokkal is. Ahogy az a napokban ki is derült, érkezett egy Most Wanted Contract, ami lehetővé teszi, hogy magunk ellen indítsunk fejvadászatot. Ha ezt túléljük, a halott csapattársak automatikusan újraélednek. Az ötlet teljesen jó, szórakoztató, kiváló.

Kép forrása: Youtube

A gond csak az, hogy ez az új contract helyettesíti a normál Bounty feladatokat, vagyis nem tudunk levadászni senkit. Pedig a Bounty egy igen fontos és nem mellesleg szórakoztató része a Warzone battle royale-nak. A változás a solo-t kivéve minden játékmódban tetten érhető.

A változást persze a közösség nem fogadta valami jól, ami érthető is. Nem sok értelme volt kivenni a normál Bounty-kat, miközben annyian szeretnek így játszani. Ezen még a fegyverek átadásának opciója sem segít.

Ismert streamerek, mint Ninja vagy TeePee szintén kifejezték nemtetszésüket a dologgal kapcsolatban.

Nem világos, hogy mi alapján hoz az Infintity Ward ilyen döntéseket, de talán ezt jobban át kellett volna gondolni, vagy legalább előre jelezni, hogy ezt tervezik. Valahányszor úgy tűnik, hogy érkezik valami jó újítás, egy másik jót az Infinity Ward azonnal megszűntet. Érdekes hozzáállás.

Te is hiányolod a Bounty Contract-okat a Warzone terepéről?

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×