A héten természetesen ismét több újdonság várható a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone életében. Érdemes lesz a hétvégét is a játékra szánni.

Az Activision és az Infinity Ward csapata gyakorlatilag folyamatosan aktív, így heti bontásban szolgáltatják nekünk az új tartalmakat. Erről már szombaton is írtunk, ám most új tartalmakról érkezett hír. Ez várható a héten a Modern Warfare és Warzone világában.

A letöltésekkel kapcsolatba fontos megjegyzés, hogy a Modern Warfare tulajdonosok két külön letöltéssel véglegesíthetik a heti frissítéseket. Miután a normál patch frissítés megtörtént, és a Modern Warfare játékosok el akarnak indítani egy multiplayer módot, akkor kéri fel őket a rendszer egy Data Pack DLC letöltésére. Ennek letöltése alatt a Warzone elérhető. A letöltés befejezése után újra kell indítani a játékot. Azok, akiknek csak ingyenes verziójuk van a Warzone miatt, nem kell Data Packot letölteni.

Gunsmith Customs

Kép forrása: Activision

Az egyik fontos és izgalmas újítás az a Gunsmith Customs. Ennek lényege, hogy kreatív fegyver-összeállítást készíthetünk, hiszen lehetőség van az ugyanazon fegyver blueprint-jeiből származó kiegészítők mixelésére és összeillesztésére. Ezzel hibrid blueprinteket létrehozva, melyek egyedi külsőt, stílust és képességet kapnak.

MK9 Bruen LMG és új Store csomagok

Kép forrása: Activision

Ahogy arról már ma reggel is írtunk, érkezik a játékba az MK9 Bruen LMG, ami egy nagy pontosságú és erős sebzésű fegyver. Ezt az Encryption bundle megvásárlásával és a kihívások teljesítésével is meg lehet szerezni.

Ezen kívül a shop-ban új termékcsomagokat is találni, ilyen például a Pyromaniac bundle, amit kifejezetten piromániásoknak találtak ki. Ez többek között tartalmat egy Legendary ‘Firestarter’ skint a Krueger-hez, egy Caldera Legendary blueprintet, egy Finishing Move-t, és tüzes Throwing Knives-t is. Ezen kívül megjött a Fire Claw III csomag is a héten, amivel többek között tigrist tudunk festeni a fegyverünkre, a tigrises charmról már nem is beszélve. Ez a hét második felében érkezik.

Fire Claw III – By the Toe – Kép forrása: Activision

True Mastery: Obsidian Weapon Camo

Aki szereti a kihívások és szereti megmutatni, hogy mire is képes, belevetheti magát az új weapon camo megszerzésébe. Ha viszont sikerül megszerezni, az Obsidian Weapon Camo-t használva mindenki tudja majd, hogy elit harcos áll vele szemben.

Új Warzone Contract

Kép forrása: Activision

A Warzone csataterére a héten egy új Contract érkezik. Ezzel saját magunk ellen tudunk vadászatot indítani, aminek túlélésért extra jutalom jár – felélednek az elesett csapattársak. Elég menő, aki bevállalja. A Contract a Warzone minden játékmódjában elérhető.

Shoot the Ship

Kép forrása: Activision

Ahogy arról már a múlt héten tájékoztattak, a Mondern Warfare-be visszatér a Shoot the Ship 24/7 játékmód, ami kombinálja a Shipment és a Shoot House mapokat.

Dupla XP hétvége

Ahogy szinte minden hétvégén, úgy most hétvégén is dupla xp, dupla weapon xp szerezhető, sőt a Battle Pass-ben is gyorsabban lehet szintet lépni. A dupla xp hétvége május 1 és május 4 között zajlik.

Te mennyi időt töltesz majd a héten a Modern Warfare és Warzone világában?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×