A profi játékosok úgy tűnik, egyre jobban élik a Warzone battle royale-t. Nem is olyan rég új trió killrekord született.

A Call of Duty: Warzone battle royale megjelenése óta már sok lenyűgöző bravúrt és killt láttunk, a legszebb rekordokról pedig már mi is írtunk egy összefoglaló cikket. Természetesen a játékosok nem állnak meg itt, hiszen igyekeznek minél jobbak lenni. Így könnyen megtörténhet az is, hogy a leghihetetlenebb rekordokat is megdönti valaki.

A Warzone egyébként még most is béta formában működik, azon belül pedig elérhető a solo, trió és squad lehetőség is. Ezen játékmódok rekordjait természetesen külön értékeljük.

A trió felállásban elért killek jelenlegi világrekordját nemrég Call of Duty veteránok állították fel. Preston ‘Priestahh’ Greiner, az Atlanta FaZe játékosa, Bryan ‘Apathy’ Zhelyazkov a Seattle Surge játékosa és Charlie ‘MuTeX’ Saouma hárman összesen 92 killt hoztak össze április 29-én.

Kép forrása: Twitch

Priestahh 36 killel fejezte be a meccset, míg Apathy szintén megölt 30 embert. Ehhez jött még MuTeX hihetetlen 26 killje, ez pedig elég is volt az új trió világrekord felállításához.

Ha kíváncsi vagy a teljes meccsre, megnézheted Apathy hivatalos Twitch oldalán.

Itt pedig íme egy lista arról, hogy hogy áll jelenleg a Call of Duty: Warzone killrekordja a különböző játékmódokban.

Rekord Csúcstartó Kill Dátum
Solo HusKerrs 37 2020. április 11.
Trio Priestahh, Apathy, MuteX 92 2020. április 29.
Squad FataL, Fifteenie, Cruze, ManOfChicken 102 2020. április 19.
Egyéni killek Triok ellen GaGOD 38 2020. március 13.
Egyéni killek Squadok ellen PdBreezy 46 2020. április 13.
Duo vs Trio Lymax, micka 55 2020. március 19.

HA úgy érzed, hogy a lista hibás, azt ne felejtsd el megosztani velünk, illetve ha van saját killrekordod, azt is mindenképp írd meg kommentben!

Te hány killt hoztál össze összesen eddig?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×