A Call of Duty: Warzone legjobb kill-halmozói félelmetes eredményeket értek el a közelmúltban. A játék pedig még nincs két hónapos.

A Call of Duty: Modern Warfare a harmadik hivatalos szezonját éli jelenleg. Ezt a szezont pedig megosztja a legújabb Battle Royale-lal, a Warzone-nal. A második szezon során megjelent ingyenesen elérhető játékmód pillanatok alatt a CoD közösség egyik kedvence lett, ami azóta is töretlen sikernek örvend.

A játékosok elkezdték kiismerni a Battle Royale sebességét, a pályát pedig lassan már úgy ismerik, mint a tenyerüket. Ez pedig azt eredményezte, hogy páran elkezdtek kill-rekordokért küzdeni, ugyanis a győzelem hajszolása már nem adott elég adrenalint. A végeredmény pedig ahhoz képest, hogy még nincs két hónapos a játék, félelmetes.

 

A legdurvább hármas dobogójának tetején jelenleg Zepa, Lymax és micka áll. Összesen 85 killt halmoztak fel a játékosok, ebből Zepa 34-et, Lymax 30-at, micka pedig „csak” 21-et vállalt. A Score mutató mindegyikőjük esetében a sztratoszférában van, lenyűgöző menetet sikerült összehozniuk.

 

A Mixeren streamelő GaGod jelenleg a legjobb individuum, ha kill halmozásról beszélünk. Egyedül ugrott be Triók ellen és összesen 38 ellenfelet vadászott le. Ez a teljesítmény még a sima Solo módban is rekord lenne, ott ugyanis HusKerrs 37-tel csúcstartó.

 

A Warzone legújabb bővítménye, a Quads is látott már hajmeresztő teljesítményt. Az itteni rekord szinte biztos, hogy nem lesz egyhamar megdöntve, a csúcstartók ugyanis a lobby több, mint a két harmadát likvidálták. Cruze, FataL, Fifteenie és ManOfChicken 102 killt halmozott fel egy körön belül.

Íme az összes jelenleg ismert Warzone rekord:

Kategória Csúcstartó Kill Dátum
Trios Zepa, micka, Lymax 85 2020. április 1.
Solo vs Trios GaGOD 38 2020. március 13.
Duos vs Trios Lymax, micka 55 2020. március 19.
Squads FataL, Fifteenie, Cruze, ManOfChicken 102 2020. április 19.
Solos HusKerrs 37 2020. április 11.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×