A TOTW Moments lapok szerda este 7 órakor elköszöntek és a TOTSSF végéig nem térnek vissza. De ez milyen előnyökkel és hátrányokkal jár?

A héten búcsúztak a Team of the Week és TOTW Moments lapok, amelyek szerdától már nem esnek a csomagokból. Ezentúl a Player Pickekből kizárólag TOTSSF lapok eshetnek.

Sajnos annyira azért nem eszik forrón a kását, hiszen minden héten két liga Team of The Season csapata jelenik meg. Az esélyünk tehát nem javul arra, hogy csakis az erősebb liga játékosaiból nyissunk, viszont rating szempontjából jobban járhatunk, ha egy számunkra kedvező SBC-t akarunk megcsinálni.

Team of The Week

Magas értékű fodder lapok, melyek SBC-be kiválóak, ha nem akarjuk beépíteni

A nem lejárós SBC-k követelményei nem változnak. Ha egész évben gondolkoztál, hogy ki akarsz szedni egy lapot, akkor a mostani hetek alatt jó pár magas ratinggel rendelkező játékost beszerezhetsz. Mint például Goretzka új lapja, hisz az zseniális lett.

Team of The Week

Ami negatívum, hogy nem lesz új supply azokba az SBC-kbe, aminek Team of The Week vagy TOTWM a lap követelménye. Egyes játékosok árai így az egekbe emelkedhetnek, és mivel nincs utánpótlás, nem tudunk vadászni a megfelelő lapokra, hátha valaki olcsóbban listázza. Ezenfelül a red pick upgrade SBC is a kukában landol. Annyira felhígult már a 86+os SBC, hogy egyszerűen nem éri már meg.

Team of The Week

Összegezve az egészet. Player Pick Rating szempontjából mindenképp számunkra kedvezőek ezek a nyitások. Nem kell csak 81-es játékosokkal összefutnunk csütörtökönként a választásnál. Az SBC-be jók lehetnek, ha nem akarjuk beépíteni. Azok az SBC-k, amik TOTW-t kérnek drágábbak lehetnek, mint amelyek TOTSSF kártyát. Figyeljünk, hogy melyik SBC-t akarjuk megcsinálni.

Nektek ki volt a legjobb nyitásotok most? Elégedettek vagytok vele?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×