A Team of the season so far után a FIFA TOTW Moments promóciók is a végéhez értek. Az EA azonban már tudja, mi lesz a folytatásban.

Valós labdarúgás híján az EA fejlesztőcsapatának új ötletekkel kellett előállnia, ugyanis ha nincs foci, nincs hét legjobb csapata sem. Ezt nagyon ötletesen oldották meg, korábbi Ultimate Team epizódok izgalmas TOTW csapatait emelték át egy új, látványos kártya stílussal megspékelve.

Team of The Season So Far

Természetesen ha nincs TOTW, TOTS is nehezen lehetne, így a megszokott formában az sem jött ki idén. Helyette a „so far”, azaz eddig csapatot kaptuk meg. A bajnokságokból már egy jó adag meccs lement, ezek alapján pedig összeállításra is kerültek a legjobb csapatok.

Ahogyan a TOTSSF véget ér, úgy tűnik a TOTW Moments lapok sem térnek vissza, helyette valami mással készül a kiadó.

Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy a hetedik Team of The Week Moments csapat lesz az utolsó, nincs tervben több egyelőre a FIFA 20 alatt. A fejlesztők mondjuk annyit elmondtak, hogy június 10-ig még változhatnak a tervek.

A Weekend League rewardok is ennek fényében alakulnak, amíg új esemény nem érkezik, a jutalmakból a Team Of The Season So Far lapjait nyithatjuk majd.

Az mondjuk tisztán megállapítható, hogy hamarosan új lapok kell érkezniük, ugyanis a magas rangban játszó játékosok így elég hamar kimaxolhatják majd a TOTSSF összes felállását.

Ti kit nyitnátok legszívesebben a TOTSSF-ból? Gulácsi reméljük már mindenkinél szerepel!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×