Érkezik egy új FIFA 20 Update szám szerint a 16-os. A tartalma nagyjából annyit ér, mint buliszervezés kijárási tilalom idején. Semmit.

A háttérben szépen lassan berobog a legújabb FIFA 20 Update, amely ezúttal inkább már a FIFA 21 új funkcióinak tesztelését próbálja előkészíteni. Végigolvasva a frissítés tartalmát azon gondolkoztam, hogy ez még az április tréfából maradt hátra, vagy ez most halál komoly. Sajnos az utóbbi.

Nézhetjük, hogy milyen a kapcsolat

A legújabb frissítéssel most már játékon belül is monitorozhatjuk, hogy milyen a kapcsolatunk a szerverrel. Ez abban pozitívum, hogy láthatjuk, hogy pontosan melyik oldalon van a hiba. Ez egyelőre csak tesztidőszak, így nem mindenki számára lesz elérhető a funkció. A végleges verziót a FIFA 21-re szánják majd a fejlesztők, így ne várjuk, hogy mindannyiunknál live lesz az újítás. Mondjuk ez szerintem egy jó addíció.

FIFA 20 Update

Feszül a mez és a tifo is

A legfontosabb része a játéknak a szerelés és a kapu mögé kifeszített tifo. Egyértelműen. Néhány szerelés és drapéria is frissítést kapott, de arra már nem térnek ki, hogy pontosan melyik. Mindenesetre valószínűleg az új animációk miatt kellett a vizuális frissítés.

FIFA 20 Update

Ezenfelül lehet, hogy végre nem undefined néven szerepelnek majd a játékosaink a különböző információs paneleken. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem már eléggé zavart.

A FIFA 20 Update #16 teljes tartalmát itt találjátok:

Általános

  • Bekerült a Connection Monitoring tesztelése
  • Mindenki látja a menüpontot, de nem mindenki tud majd rákattintani az ikonra

Vizuális

  • Több tifo és mez frissítve
  • Scrolling line ups bug javítva
  • VOLTA Football avatar most már normálisan ment

Ma délután érkezik az év utolsó TOTWM-je is. Szóval 4 órakor érkezünk a friss csapattal.

Ti mit frissítenétek leginkább?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×