Jay ‘Sinatraa’ Won ma bejelentette, hogy elhagyta a San Francisco Shock csapatát. A jövőben ő is a VALORANT-ra kezd fókuszálni.

Nem is olyan rég írtunk egy rövid összefoglaló hírt arról, hogy az utóbbi időben milyen sok profi Overwatch játékos döntött úgy, hogy abbahagyja a játékot és inkább VALORANT karriert építene. Valószínűleg most sokan látják az esport potenciált a játékban, így könnyen váltanak a Riot Games játékára.

2019. szeptember végén a San Francisco Shock csapata elsöprő győzelmet aratott az Overwatch League döntőjében, ezzel 1,1 millió dollárt kerestek. A győzelem nagyban köszönhető volt Jay „Sinatraa” Won-nak is, aki a verseny legeredményesebb játékosa is lett.

Nemrég az ESPN is beszámolt arról, hogy a játékos hivatalosan is visszavonult, legalábbis ami az Overwatch pályafutását illeti. A Shock Twitteren erősítette meg a játékos távozását.

„Már nem élveztem a játékot. Persze nem egy nap alatt hoztam meg ezt a döntést. Rengeteg álmatlan éjszakám volt és nagyon stresszes voltam. De olyan döntést hoztam, ami a legjobb számomra” – írta egy Twitlonger üzenetben.

Érdekes, hogy a VALORANT-ról egyik hosszú üzenetében sem írt, aztán egyszer csak arról is megjelent egy rövid Twitter bejegyzés.

„Basszus azt elfelejtettem mondani, hogy VALORANT-ozni fogok” – jegyezte meg a játékos.

Nos, érdekes, hogy Sinatraa, aki eredetileg CS:GO játékos volt, az Overwatch után visszatér egy hasonló játékhoz. Még érdekesebb lesz látni, hogy hogyan alakul majd a VALORANT profi ligája, amennyiben még több profi kötelezi el magát a játék mellett.

Szerinted jó döntést hoznak a profik azzal, hogy VALORANT-ozni kezdenek?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×