Van az a pont, amikor akkora játékos vagy, hogy a pénz már nem számít. Shroud ezen a szinten jár, ezt legújabb sztorija is bizonyítja.

Amikor tavaly augusztusban megjelent a World of Warcraft Classic, a világ újból ehetett egy szeletet a 2006-ban megsütött tortából. A nosztalgia olyan erős volt, hogy hosszú napokig a Twitch platformot is uralták a tematikus streamek. Még olyan streamerek is becsatlakoztak a hype-ba, akiknek alapvetően nem illene a profiljukba a híres MMO.

Shroud ekkor még javában a Twitch egyik legnézettebb alakja volt, a Mixerrel kötött exkluzív szerződéséről akkoriban mit sem lehetett tudni. Meglepő módon az ex-CS:GO profi napi szinten közvetítette a Blizzard játékát. Ugyan a feliratkozói kissé megcsappantak akkoriban, a 40 fős Blackwing Lair jobban fájt a pénztárcájának.

A Mixer sztárja elmondta, amikor privát géppel repült haza Vegas-ból, azt csak és kizárólag a Raid indulása miatt csinálta:

 

Nem talált Shroud olyan járatot Las Vegas-ból Los Angeles-be, ami időben hazajuttatta volna a híres Raid nyitónapjára. Így nem tehetett mást, mint bérelt egy magángépet, amivel időben elérte a startot. Az amerikai FPS csillag még azt is megosztotta nézőivel, hogy ez az akció mennyibe került neki, óránként 6600 dollárt fizetett a magángépért. S mivel körülbelül két órát repült, ezt meg kell szorozni kettővel. Shroud tehát a WoW Classic miatt körülbelül 4 millió 350 ezer forintot „dobott ki az ablakon”.

Hogy miért az idézőjel? Mert Shroud véleménye szerint teljesen megérte.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×