Bár a World of Warcraft új kiegészítője még nem jelent meg, egyes játékosok tiltott területekre merészkedtek. Meg is kapták büntetésüket.

Miközben a World of Warcraft: Shadowlands kiegészítőjének hivatalos megjelenése előtt járunk, addig néhány játékos az alfa tesztekben már részt vehet. Itt a lehetőségek természetesen korlátozottak, hiszen csak Revendreth járható be, mely az öt új birodalom egyike. Persze voltak olyan játékosok, akik túl kíváncsiak voltak, és találtak megoldást arra, hogy olyan területre menjenek, ahová nem lett volna szabad.

Így tett egy Twitch streamer Asmongold is, aki csapatot verbuvált, majd a Shadowlands még nem publikus területének felfedezésére indult. Miután a csapat a Shadowlands egy üres területére ért, ami már nyilvánvalóan nem játékosoknak való vidék, azt remélték, hogy megismerhetik a még be nem jelentett tartalmakat.

Váratlanul azonban a csapat tagjai mind holtan estek össze, Asmongold pedig azt gyanította, hogy egy Game Master ölte meg őket. Gyanúja nem sokkal később beigazolódott, amikor a (GM) Zorbix meg is jelent és annyit mondott: GG. Majd eltűnt.

Nem ez az első alkalom persze, hogy a fejlesztők így akadályozzák meg játékosok bizonyos műveleteit. Természetes, hogy a Blizzard szeretné titokban tartani, hogy mit is tartogatnak a játékosok számára a kiegészítőben. Az viszont biztos, hogy egyedi módszerük van erre, ami egyébként egyszerűen szólva: jópofa.

Úgy tűnik, hogy a WoW fejlesztői folyamatosan figyelemmel kísérik a játékosok tevékenységét, és lecsapnak, ha kell.

A World of Warcraft: Shadowlands a tervek szerint valamikor 2020-ban jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×